Heesakkerweg 41 - 41A, Asten 0493 782717

Autobedrijf Hoefnagels is gevestigd in Asten en al jaren een begrip in de wijde omgeving.

U kunt bij ons terecht voor verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Met bijna 100 jaar op de teller wordt ons familiebedrijf gerund door de derde generatie, Frans en Maarten Hoefnagels.

Frans is met zijn team het vertrouwde gezicht van de werkplaats, Maarten runt de showroom en altijd op zoek naar de perfecte auto voor zijn klant. Doordat de broers met hun bedrijven in hetzelfde pand gevestigd zijn is de aankoop èn het onderhoud van een gebruikte of nieuwe auto allemaal onder een dak geregeld.

Goede service

Ons specialisme ligt bij de merken Citroën, Peugeot en DS automobiles, maar ook voor ieder ander automerk bent u bij Autobedrijf Hoefnagels aan het juiste adres. We staan bekend om onze goede service en persoonlijke benadering. Zo kennen we bijna al onze klanten bij voornaam en gezicht, en zijn we pas tevreden als u dat ook bent.

Transparante benadering

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen: vooraf communiceren we duidelijk welke werkzaamheden noodzakelijk zijn, en het kostenplaatje dat daarmee gepaard gaat. Door de jaren heen hebben we met een groot aantal klanten een sterke vertrouwensband opgebouwd.

eurorepar

Eurorepar Car Service is een bekend en snel groeiend multimerk-garagenetwerk en vanaf januari 2020 zijn wij aangesloten bij deze garageformule. Eurorepar Car Service hangt onder de vlag van de PSA groep, Peugeot-Citroen-DS en Opel. Wij kunnen zo onze service, assortiment en kennis nog verder uitbreiden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.